Uitnodiging voor Erfgoed Event

08 February 2017

Van 5 tot 7 april 2017 vindt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch het Erfgoed Event plaats. Hét evenement voor cultureel erfgoed, gericht op eigenaren, beheerders en opdrachtgevers. Ook Orly & Endevoets is aanwezig op dit event.

Orly & Endevoets is expert in het restaureren van monumenten. Wij combineren expertise op het gebied van historische ambachten met een up-to-date kennis van de nieuwste mogelijkheden en technieken. We zijn een Erkend Restauratie Voegbedrijf en voldoen daarmee aan de strenge criteria die door het Gevelgilde zijn opgesteld in de kwaliteitsregeling Voegen aan Monumenten.

Van de Sint-Jan in ’s-Hertogenbosch tot de Amsterdamse Poort in Haarlem: onze restaurateurs hebben al aan veel mooie projecten mogen werken. Recent hebben we de ‘BeKa-schoorsteen’ van de voormalige wolstoffenfabriek Van den Bergh-Krabbendam gerestaureerd. Een ruim 50 meter hoog prachtig Rijksmonument en een bekend ijkpunt voor de Tilburgers.
(voor info zie http://www.orlyenendevoets.nl/Werken-met-aandacht-restauratie-BeKa-schoorsteen)

Wij nodigen u uit om tijdens het Erfgoed Event de stand van Orly & Endevoets te bezoeken. Laat ons weten via info@orlyenendevoets.nl dat u graag komt en u ontvangt een persoonlijke uitnodiging met nadere informatie van ons.