Wooncomfort begint met een goede basis

08 June 2017

Vocht en kou zijn vervelende indringers die u liever buiten de deur houdt. Toch weten ze vaak ongevraagd binnen te dringen in huizen met een begane grondvloer of kruipruimte die slecht of helemaal niet geïsoleerd is. Zonder dat u het in de gaten heeft, gaat gemiddeld maar liefst 15% van de warmte in een woning verloren via de vloer. Door de vloer boven een kruipruimte te isoleren, lost u effectief klimaatproblemen in een woning op. De vloertemperatuur en het wooncomfort gaan omhoog en het gasverbruik en daarmee de energierekening gaan omlaag. Zo verdient na-isolatie zichzelf eenvoudig terug.

   

Isoleren in één dag


Om eventuele overlast voor bewoners tot een minimum te beperken, kiest Orly & Endevoets graag voor JetSpray van Knauf Insulation. Hiermee is het isoleren van kruipruimtevloeren eenvoudig binnen één dag uit te voeren. Het materiaal biedt naast een hoge isolatiewaarde ook garantie voor de beste binnenluchtkwaliteit. JetSpray heeft namelijk het Eurofins Gold-certificaat voor de hoogste binnenluchtkwaliteit. Het bevat geen chemische bindmiddelen zodat er geen schadelijke gassen vrijkomen tijdens en na het aanbrengen. Dat heeft als groot voordeel dat bewoners gewoon in hun woning kunnen verblijven wanneer de behandeling met JetSpray wordt toegepast.

De zekerheid van een duurzame investering

Knauf Insulation is pionier op het gebied van innovatieve en duurzame isolatiematerialen met oog voor mens en milieu. Dagelijks wordt iedere kans aangegrepen om zaken nóg beter, slimmer en efficiënter aan te pakken. Orly & Endevoets werkt vanuit dezelfde visie samen met Knauf. Onze installateurs worden getraind bij Knauf Insulation. Daarnaast biedt Knauf op het werk waar nodig ook nog extra ondersteuning en voert samen met Orly & Endevoets inspecties uit om de kwaliteit te borgen. Dat is wat we verstaan onder de zekerheid van een duurzame investering.