RGS Calculator

RGS CALCULATOR
EEN DAG UIT HET LEVEN VAN EEN RGS CALCULATOR...
Resultaat gericht samenwerken. Je had het kunnen bedenken. Jij zit er midden in en bent overtuigd van de effecten en efficiency die deze vorm van samenwerken met zich mee brengt. Het begint bij een goed plan. Een goed onderhoud meerjarenplan die je samen met alle betrokken partijen opstelt. Jij grijpt meerjarenonderhoudsplannen van bijvoorbeeld woningcorporaties met beide handen aan, bijt je er helemaal in vast en zorgt dat er een ijzersterk, gedetailleerd, duidelijk en concreet plan ligt. Als collectief, vanuit alle betrokken partijen.

Voor je ligt een concrete aanvraag van een woningcorporatie; de vraag om een RGS meerjarenplan voor een wijk in Den Bosch. Dus je stroopt je mouwen op en begint de dag met een goede bak koffie, je eerste meeting met je collega’s, die samen met jou het team voor dit project vormen. De afgelopen dagen hebben in het teken gestaan van (online)meetings met de diverse partijen en het bezoeken van de complexen uit de aanvraag. De bezoeken heb je samen met de collega’s uit je team gemaakt. Ieder vanuit zijn eigen rol en expertise. Jij hebt je bouwkundige kennis en ervaring kei hard nodig in je werk. Jij ziet wat er moet gebeuren. Je denkt (veel) verder dan de feitelijke vraag van de opdrachtgever.
Jullie gaan nu de details in om samen een begin te maken met het plan en te bepalen wat er moet gebeuren en door wie. Jij bent de kenner, de RGS-expert dus jij bent de kartrekker. Jij bent verantwoordelijk voor de aanvraag, het plan, het interne proces en binnen het plan voor de calculatie. Dat past jou als een jas, aangezien je een natuurlijke manier van coaching en aansturing hebt. Je hebt de boel onder controle en vind het alleen maar leuk als je mensen mee op weg kunt helpen.

Dus na jullie overleg schiet je naar je bureau en kan het regelen en berekenen beginnen. Je bent naast RGS-expert een echte calculator dus dit is niet het enige project wat je mag berekenen. Naast de meerjarenonderhoudsplannen bereken je ook diverse andere projecten. Eerst even de calculatie van de restauratiewerkzaamheden van de kerk afwerken en dan kan je na de lunch starten met het RGS-vraagstuk.

Je luncht gezellig met een aantal collega’s en settelt je dan weer achter je pc. Je duikt in de meters en de cijfers, in de vraagstukken en de beoogde resultaten. Je gaat als een dolle. Voor je het weet ben je een paar uur verder. Tussendoor beantwoord je natuurlijk nog een paar vragen van collega’s die aan je bureau staan. Je merkt dat iedereen betrokken is en de tanden zet in de aanvraag. Die synergie is top. Processen als deze hebben ook tijd nodig, dus om 17.00 uur sluit jij je pc af. Het plan krijgt steeds meer vorm. Morgen weer om tafel met de andere partijen om de plannen op elkaar te stemmen. We werken tenslotte vanuit ons eigen vakgebied aan een gezamenlijk plan. Je zult opdrachtgever zijn en zo’n plan krijgen. Dat geeft rust! Gaaf om opdrachtgevers gezamenlijk een fantastisch plan te mogen presenteren.


DUS JOUW WERKZAAMHEDEN
Jouw takenpakket bestaat onder meer uit:
• Aanvragen van opdrachtgevers scherp en professioneel berekenen en beschrijven tot een aantrekkelijk aanbod.
• Je neemt dus werk op om een realistische calculatie te maken. Hierbij werk je nauw samen met jouw collega’s.
• Jouw collega’s voortdurend meenemen, zodat alle betrokkenen op de hoogte zijn en er een continu proces van bijsturing loopt. Hierin vergeet je uiteraard de planning niet mee te nemen.
• Zaken tot in de puntjes uitzoeken zodat er een realistische offerte komt te liggen.
• RGS verder handen en voeten geven binnen de organisatie.
• Je tanden stuk bijten in RGS-aanvragen en daarin de juiste mensen meenemen in de organisatie.
• Contacten onderhouden met diverse partijen.
WIJ VRAGEN
Wij vinden onderstaande punten belangrijk:
• Je bent nieuwsgierig en geïnteresseerd in mensen. Daardoor is het voor jou zo makkelijk om je te verplaatsen in de opdrachtgever en de vragen achter de vraag te stellen. Jouw gedrevenheid om een écht antwoord te geven op de vraag, maakt dat jij de juiste vragen aan de juiste persoon op de juiste toon weet te stellen.
• Als teamspeler weet je met duidelijke taal de juiste informatie te delen en door te geven aan alle betrokkenen. Ook aan de heren die het werk uiteindelijk mogen maken.
• Je hebt een HBO werk- en denkniveau en bent bij voorkeur (aantoonbaar) in bezit van een diploma Bouwkunde.
• Je hebt 5 tot 7 jaar ervaring.
• Je hebt verstand van gevelwerkzaamheden. Denk hierbij aan voeg- en metselwerk en alle andere gevel- en onderhoudswerkzaamheden.
• Zonder jezelf op de borst te kloppen, kun je jezelf met recht een RGS-expert noemen
• Je hebt kennis van verduurzamingsmaatregelen en hebt een natuurlijke nieuwsgierigheid naar actuele informatie rondom dit thema. Isoleren en NOM is bekend terrein voor je.
• Je realiseert je welke effecten een foutje in de berekening of in een offerte heeft.
• Heb je ook nog kennis van IBIS-trad en Bouwworks? Dat is helemaal top!


EN NATUURLIJK
• Een mooi salaris
• Pensioen
• 30 vakantiedagen. Én vrij met carnaval als er geen corona is natuurlijk ;-)
• een goede bouw CAO Bouw & Infra
• Je krijgt alle kansen om je te ontwikkelen en opleidingen te volgen
• Gezellig collega’s, een goede kop koffie en een goed gevulde fruitschaal


INTERESSE?
Leuk! Dan drinken we graag samen met jou een bakje koffie, dus klik op ‘solliciteer’ om jouw gegevens en motivatie achter te laten. Dan neem ik, Martine van Cromvoirt, contact met je op.